Врањеш проговорио о доласку у Партизан

Г.С.
Врањеш проговорио о доласку у Партизан

БЕОГРАД - Фудбалери Партизана би могли да добију прво појачање за наредну сезону у виду Огњена Врањеша.

Велика прашина се подигла због евентуалног доласка бившег фудбалера Црвене звезде у редове црно-бијелих, навијачи су на утакмици изнијели став да су против доласка Врањеша у клуб.

Доскорашњи фудбалер Хатаја је за Курир рекао да се води искључиво спортским мотивима када је прихватио понуду црно-бијелих.

"Од малена сам учен да као спортиста поштујем сваког противника, играча и клуб. Тиме сам се водио кроз фудбалску каријеру. На терену сам, за сваки клуб чије сам боје бранио, увијек давао све од себе, не штедећи се, знајући да је грб који носим на дресу светиња за навијаче који га воле. За Партизан и навијаче, никада нисам рекао ружну реч. Увијек сам имао поштовање за клуб који је великан овдашњег фудбала, са традицијом и резултатима који су дубоко прожети кроз историју српског и европског фудбала“, рекао је Врањеш.

Искусни штопер би ускоро могао да потпише уговор и тако постане прво појачање Партизана за наредну сезону.

"Мој мотив да уђем у преговоре са Партизан је искључиво спортски и фудбалски. Желим да помогнем клубу да поново буде оно што јесте и да, заједно са навијачима, вратимо побједничке дане у Хумску улицу. Не занимају ме политика, разноразне струје, спиновања и игре ван терена. Моја једина жеља је да, ако дођем у Партизан, на терену дам све од себе за побједе и борбу за трофеје. Ништа друго ме не занима“, закључио је Врањеш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана