Влаховић у топ 10 најбољих нападача свијета

ГС
Влаховић у топ 10 најбољих нападача свијета

Српски фудбалер Душан Влаховић нашао се на листи од најбољих 10 нападача данашњице, а ову табелу направио је угледни амерички спортски лист ЕСПН.

Играч Јувентуса је заузео девету позицију, док је неприкосновен, на самом врху лествице Ерлинг Халанд, нападач Манчестер ситија. 

Одмах иза Халанда налази се новопоечени фудбалер Ал Итихада и доскорашња прва звијезда Реал Мадрида Карим Бензема, док се на трећој позицији налази Хари Кејн.
Помало изненађујуће, четврта позиција припала је нигеријском нападачу Виктору Осимену који је прошле сезоне жарио и палио у Серији А у дресу Наполија са којим је освојио шампионску титутлу, прву од ере Дијега Арманда Марадоне.

Роберт Левандовски се налази тек на петој позицији, док је иза њега нападач Арсенала Габријел Жесус, после сјајне сезоне коју је имао у Арсеналу и поред повреде која га је на неко време одвојила са терена.

Испред Влаховића налазе се још Рандал Коло Муани, играч Ајнтрахта из Франкфурта, као и Швеђанин Александер Исак који је у Њукаслу одиграо сезону каријере.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана