Владо Јагодић пред први меч четвртфинала Купа БиХ са Посушјем:Шансе за пролаз подједнаке

Д. П.
Владо Јагодић пред први меч четвртфинала Купа БиХ са Посушјем:Шансе за пролаз подједнаке

ДОБОЈ - Пред први сусрет четвртфинала Купа БиХ, у којем ће фудбалери Слоге данас од 16 часова бити гости Посушја на стадиону “Мокри Долац” тренер Добојлија Владо Јагодић је поручио да се нада добром резултату.

Прољеће је успјешно почело за његове изабранике, који су прво у осмини финала овог такмичења елиминисали Игман са 1:0, потом су у 19. колу Премијер лиге играли као домаћини неријешено са Вележом, 0:0, да би потом као гости побиједили ГОШК у Габели са 4:2.

- Ово је двомеч и не вјерујем да ће нешто бити ријешено у првој утакмици. Посушје је добро посложена екипа, имају максималан учинак у наставку сезоне, а посљедња побједа у Тузли над Тузла ситијем показује колико су озбиљни. Нама је отежавајућа околност што смо практично тек стигли из Херцеговине и опет морамо назад. Мало у супротности са оним мојим да је свака наредна утакмица најважнија морам да споменем да у суботу играмо против Зрињског. И поново смо наишли на неразумијевање људи, који одлучују о томе када ће се играти. Није исто играти дневни термин и ноћни у Херцеговини, јер треба путовати назад шест, седам часова. За нас је у овом сусрету сваки резултат сем пораза добар - нагласио је Јагодић.

Искусни стручњак најавио је могућност промјена, с обзиром на веома густ распоред.

- Неће бити изненађење ако у Посушју будем играо са једним, а против Зрињског са потпуно другим тимом. Знам да смо се неславно провели у првенству у Посушју, када смо поражени са 0:4 и сигурно да морамо водити рачуна о многим стварима. Једно је сигурно, ако будемо играли као у Габели, не треба да страхујемо. Вјерујем да ћемо у томе успјети и да ћемо се са овог гостовања вратити са доста оптимизма пред реванш сусрет. Што се тиче шанси у овом двомечу, сматрам да су оне у потпуности изједначене, а сам пласман у полуфинале за Слогу би био историјски успјех - додао је Јагодић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана