Владо Јагодић након пораза од Зрињског: Нисмо издржали притисак

Дарко Пашагић
Владо Јагодић након пораза од Зрињског: Нисмо издржали притисак

МОСТАР - Фудбалери добојске Слоге у одгођеној утакмици првог кола Премијер лиге поражени су на гостовању на стадиону "Под Бијелим бријегом" од Зрињског са 1:3.

Био је то први неуспјех изабраника Владе Јагодића на гостовањима ове сезоне, јер су у прва два сусрета успјели да одиграју неријешено са Посушјем и Жељезничаром. Чинило се да ће Добојлије и овог пута остати непоражене, јер су у 50. минуту први дошли до предности. Дефанзивац Мостараца Керим Мемија је лоше реаговао, лопта је дошла до Тонија Јовића, који се нашао у дуелу са имењаком Шуњићем, послије чега је она завршила у голу, који је на крају погодио фудбалер Зрињског. На крају се испоставило да је то био аутогол Шуњића. Само 11. минута касније најбољи актер сусрета Нардин Мулахусејновић је из тешке ситуације савладао чувара мреже Слоге Бојана Павловића, да би у 67. минуту "резервиста" Фран Топић донио потпуни преокрет. За постигнути аутогол Шуњић се искупио у 79. минуту, када је поставио коначних 3:1.

- У првом полувремену нисмо играли оно што смо се договорили и што смо уигравали. Нисмо имали посјед довољно колико је требало, чекали смо своју прилику, међутим нисмо је дочекали. Прво полувријеме још је добро и завршило. У другом смо имали срећу, Јовић је луцидно причекао грешку одбране Зрињског, постигли смо гол, али у том моменту су настали проблеми. Желио сам да дођемо са амбицијама, да покушамо на се носимо са Зрињским на тактичку дисциплину. Показало се да су Мостарци једноставно додали гас, да су нас надскочили и то је био преломни моменат ове утакмице - нагласио је Јагодић.

Искусни стручњак честитао је Мостарцима на заслуженој побједи.

- Од срца им честитам и желим све најбоље. Мислим да смо могли више, али питање је да ли је реално. Како смо одиграли цијелу утакмицу, то није то што смо жељели. Наравно, и квалитет Зрињског, измјене које су направили нама нису донијеле оно што је требало, њима јесу - рекао је Јагодић.

Истакао је да нема времена за дубље анализе, јер их већ у недјељу од 15 часова у Добоју на стадиону "Луке" очекује сусрет шестог кола против Широког Бријега.

- Сигурно да нас очекује још један јако захтјеван и неизвјестан сусрет. Међутим, у њему једноставно немамо пуно избора. Побједа се намеће као императив и надам се да ћемо успјети да до ње и дођемо и тако на много мирнији начин уђемо у наставак сезоне - додао је Јагодић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана