Василије Терзић, фудбалер Борца, након ремија: Изостала реализација

Г.С.
Василије Терзић, фудбалер Борца, након ремија: Изостала реализација

БАЊАЛУКА - Фудбалери Борца наставили су сјајан низ успјеха у Премијер лиги БиХ. Бањалучани су ремизирали без голова на гостовању у Врапчићима против Вележа, чиме су дошли до 19. меча без пораза.

Борац је у дербију кола одиграо тактички веома квалитетан меч, а оба тима су ипак успјела да створе по три значајне шансе. У финишу је виђена права драма, када је прво Вележ пропустио изгледну шансу, да би затим Ален Јуриљ уздрмао пречку и мало је недостајало да све три бода оду за Бањалуку.

Бањалучани су тако сачували предност у односу на Вележ, а до краја другог дијела шампионата остао им је још домаћи дуел против ГОШК-а те гостовање код Зрињског. Ипак, већ сад је јасно да ће Борац имати стартну позицију број један пред трећи круг првенства БиХ.

Василије Терзић, везни играч Борца, истиче да његова екипа има за чиме да жали јер је имала неколико шанси које су могли да крунишу головима и освајањем све три бода у Мостару.

- Знали смо да је Вележ изузетно квалитетна екипа, посебно код куће, и виђена је јако добра и квалитетна утакмица. Мислим да смо створили велики број шанси, али да нисмо успјели да их реализујемо. Имали смо неколико и стоодстотних шанси за којима можемо да жалимо. Штета што реализација није била на нивоу. Такође, и Вележ је у пар наврата могао да постигне гол. Мислим да је, кад већ нисмо успјели да постигнемо гол, битно да смо остали непоражени и да смо наставили сјајан низ успјеха - поручио је Терзић.

За Бањалучане нема одмора. Слиједи паклени дио распореда у којем ће бити и Куп дуели. Већ у сриједу фудбалере Борца очекује прва утакмица четвртфинала Купа БиХ, а на Градски стадион у Бањалуци долази екипа Сарајева.

- Најбитније је да се сада добро одморимо с обзиром на то да смо одиграли јако тешку утакмицу и имали дуго путовање. Сарајево је јако добра екипа, биће то прави дерби и мислим да се ништа неће ријешити у првом мечу. Позвао бих публику да дође у што већем броју да нас подржи и да нам вјетар у леђа. Биће нам то веома потребно - додао је Терзић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана