Владан Милојевић рачуна на ове играче које је Бахар давно прекрижио

Г.С.
Владан Милојевић рачуна на ове играче које је Бахар давно прекрижио

Барак Бахар је "отписао" тандем, али како сазнаје MaxBet Sport, Немања Милуновић и Едмунд Адо ће добити прилику код тренера Владана Милојевића.

Искусни дефанзивац је играо стандардно у првом мандату, послије доласка из Бате Борисова и добро познаје систем новог тренера.

У потпуности се опоравио од повреде и има уговор до јуна са опцијом продужетка на још годину дана.

Били су у другом плану читаве јесени. Штопер је на терену провео само 29 минута у двије утакмице, а везиста није дебитовао у званичном мечу за Црвену звезду. Два пута је сједио на клупи и играо само за селекцију Гане.

Могућ је одлазак Александра Драговића, а Насер Ђига има обавезе у селекцији Буркине Фасо. Ако дође до растанка са капитеном, бираће се насљедник у Европи, али ту је и Милош Дегенек. За два мјеста, конкуренција баш јака.

Дошао је Адо прије годину дана из Шерифа у Спартак. Суботица је била само пролазна станица до Љутице Богдана, ал је везиста само тренирао са екипом и одиграо неколико пријатељских утакмица. Клуб га је јурио двије године, када је играо одлично у Лиги шампиона.

Још има времена за повратак на сцену за играча, који је рођен 2000. године и има уговор са шампионом Србије до јуна 2027. 

Добиће прилику током тест утакмица на Кипру, а ако буде имао добар учинак на прољеће екипа може да добије адута на средини терена. 

Задатак је јасан да се седми пут узастопно освоји титула и баш често неко из другог плана може да буде откровење, јавља MaxBet Sport.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана