Влада интервенисала да би се Бензема вратио у тим и остао у Саудијској Арабији

ГС
Влада интервенисала да би се Бензема вратио у тим и остао у Саудијској Арабији

РИАД - Карим Бензема се након скоро мјесец одуства појавио на тренингу Ал Итиихада, а Влада Саудијске Арабије је урадила све што може како би се ситуација изгладила.

Бензема се није појавио на почетку припрема Ал-Итихада за наставак сезоне у Саудијској Арабији, а тренер Марсело Гаљардо потпуно га је прекрижио с мини-турнира који је чекао екипу у Уједињеним Арапским Емиратима и није му дозволио присуство тренинзима.

Тада се чинило да ће дефинитиво напустити Саудијску Арабију, али у све се умијешала Влада. Како пише Марца, за имиџ Саудијске Арабије било је важно да Француз остане, те су учинили све како би Бензема изгладио однос са Гаљардом.

И тако је било. Бензема се вратио у екипу, иако није познато како је протекао њихов сусрет, али Аргентинац је показао да неће правити разлике и да је његов ауторитет као тренера изнад сваког поједница.

Министарство спорта Саудијске Арабије (Влада) је тијело од којег зависи цијели буџет Про Саудијске лиге, а њихов посао је био и да дјелује као дипломатски кор, јер је Гаљардо показао да је тврд орах, преноси Кликс.

Две је почело крајем прошле године када је Бензема трпио жестоке критике навијача на друштвеним мрежама, због чега је обрисао свој Инстаграм налог са 76 милиона пратилаца.

Било како било, Карим се вратио те се врло брзо очекује и у службеним утакмицама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана