Вјечити дерби под знаком питања

Танјуг
Вјечити дерби под знаком питања

БЕОГРАД – Фудбалери Партизана дочекују вечерас од 19 сати Црвену звезду у 174. вјечитом дербију.

Прецизније, требало би, с обзиром на то да су хулигани уништили дио терена у Хумској, а коначну одлуку о одигравању меча донијеће током пријеподнева комисија Фудбалског савеза Србије.

Тренер Партизана Александар Станојевић у најави дербија рекао је да је екипа максимално фокусирана и да је добро реаговала након пораза од ОФК Београда у прошлом колу.

- Максимално смо фокусирани у посљедњих недјељу дана. Знамо шта је дерби, свима је јасно, размишљамо шта ће се десити, побједа може све да преокрене, рекао је Станојевић на конференцији за медије.

Звездин тренер Владан Милојевић истакао је да има кадровских проблема послије повреде Огњена Мимовића на утакмици Лиге шампиона против Бенфике.

- До самог почетка утакмице нећу донијети одлуку који ћу тим извести на дерби. То је мој посао, саставни дио фудбала. Мимовић се повриједио, неће дуго одсуствовати с терена, радио је добро, али то се дешава у фудбалу. Имамо доста играча различитог профила, једна одлука повлачи другу. Дешавају се ствари које не можете да предвидите, поручио је Милојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана