Виницијус: Вратићемо се јачи него икада, Бразил ће освојити СП 2026.

Танјуг
Виницијус: Вратићемо се јачи него икада, Бразил ће освојити СП 2026.

ДОХА - Фудбалер Реала и бразилски репрезентативац Виницијус обећао је да ће његова селекција да освоји Свјетско првенство 2026. године.

Бразил је био један од највећих фаворита за освајање титуле на СП у Катару, али су “кариоке” елиминисане од Хрватске у четвртфиналу Мундијала послије пенала.

-Плакао сам на терену, плакао сам у свлачионици, плакао сам у авиону, плакао сам кад сам дошао кући и плакаћу кад год помислим колико смо били близу... Најгори дан у мом животу  - написао је Виницијус на друштвеним мрежама.

Фудбалер Реала тврди да је разочаран после елиминације са Мундијала.

-Овај текст сам написао и обрисао неколико пута. Ријечи не могу да опишу разочарење, али сузе остају. Осмијех је нестао. Биће ми потребно време да поновно пронађем срећу. Али волим фудбал и то ће да ми да нове прилике да вратим Бразил тамо гдје заслужује да буде, на врх! Божји планови су доста већи од наших. Вратићемо се јачи него икада - истиче фудбалер Реала.

Он се још једном извинио Бразилцима.

-Нисмо усјпели у важном тренутку и све смо вас изневерили. Опрости Бразиле и хвала ти на љубави и подршци. Били сте сјајни! Бразил ће да освоји свијет 2026. године, запамтите ово - навео је Виницијус.

СП 2026. ће бити одржано у Канади, Мексику и САД, а на њему ће по први пут у историји учествовати 48 репрезентација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана