Викторија побиједила Динамо и изборила осмину финала ЛК, реми ПАОК-а и Абердина

Танјуг
Викторија побиједила Динамо и изборила осмину финала ЛК, реми ПАОК-а и Абердина

Фудбалери Викторије побиједили су вечерас у Плзењу екипу загребачког Динама 1:0 у групи четвртог кола групе Ц Лиге конференција.

Једини гол на утакмици постигао је Томас Шори у 35. минуту из пенала. Викторија је два кола прије краја групне фазе обезбиједила прво мјесто на табели и пласман у осмину финала Лиге конференција. У другом мечу у групи Ц Астана и Балкани одиграли су без голова.

Табела: Викторија 12, Астана 4, Балкани 4, Динамо 3.

Фудбалери ПАОК-а и Абердина одиграли су у Солуну са Абердином без побједника, 2:2 у мечу четвртог кола групе Г Лиге конференција. Голове за ПАОК постигли су Таисон у 23. и Мбвана Самата у 67. минуту. Код гостију у стријелце су се уписали Дак у 14. и Џејми Мекграт у 70. минуту. Српски репрезентативац Андрија Живковић играо је за ПАОК од 82. минута, док је његов сународник Живко Живковић био на клупи за резерве.

Ајнтрахт је у гостима побиједио Хелсинки 1:0. ПАОК и Ајнтрахт су изборили пласман у наредну фазу такмичења, а послије наредна два кола биће познато ко ће ићи директно у осмину финала ЛК, а ко ће играти у шеснаестини финала.  

Табела: ПАОК 10, Ајнтрахт 9, Абердин 2, Хелсинки 1.

Екипа Бодо/Глимта је у гостима савладала Бешикташ 2:1 у мечу четвртог кола групе Д. Од 21 сат играју Клуб Бриж и Лугано.

Табела: Клуб Бриж 7, Бодо/Глимит 7, Лугано 4, Бешикташ 1.

Фудбалери Легије надиграли су на свом терену Зрински 2:0 у мечу четвртог кола групе Е. Од 21 сат играју Астон Вила и АЗ Алкмар. Табела: Легија 9, Астон Вила 6, Зрињски 3, АЗ Алкмар 3.

Фудбалери Нордсјеланда и Спартака из Трнаве одиграли су 1:1 у мечу четвртог кола групе Х. Од 21 час ће се састати Лудогорец и Фенербахче.

Табела: Фенербахче 9, Нордсјеланд 7, Лудогорец 3, Спартак 1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана