Видић: Требам ли прво отићи у затвор па да будем на функцији у српском фудбалу

ГС
Видић: Требам ли прво отићи у затвор па да будем на функцији у српском фудбалу

Прослављени српски фудбалер Немања Видић упитао је јавно да ли би требало и он да прво иде у затвор да би сутра обављао неку функцију у тамошњем фудбалу.

- Како то да Драган Џајић, који је био у затвору и признао да се бавио малверзацијама, и Звездан Терзић, који није доказао невиност, већ су процеси против њега застарјели, воде двије највеће организације у српском фудбалу - ФСС и Звезди. То је питање које сви треба да постављамо - рекао је Видић у интервјуу за НИН.

Навео да је то порука за све људе у Србији да се не гледа рад и да уопште није битно да ли си радио добро или лоше те да је битно да будеш подобан.

- Џајић четири године није успио доказати да је невин и онда га је прије 11 година тадашњи предсједник Србије аболирао. Џајић је то прихватио и тиме признао да је крао Звезду, односно учествовао у малверзацијама - рекао је Видић који је почетком године предао кандидатуру за предсједника Фудбалског савеза Србије (ФСС) и убрзо одустао од кандидовања.

Видић је рекао да је Терзић поносан на то што је био у затвору и прича да је тамо упознао много квалитетних људи.

- Немам проблем да Терзић тако васпитава своју дјецу. Али он те поруке шаље мојој, нашој дјеци. Да је у реду да идете у затвор, да је то пут да ојачате и дођете до успјеха - навео је Видић.

У интервјуу је истакао још и то да Терзић има изузетно добар статус у друштву, вози добар аутомобил, има скуп сат, путује те да се креће у "високом" друштву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана