Видић погодио четвртфинале

Дарко Драгичевић
Foto: Р. Шешлак

МОДРИЧА - Фудбалери Слоге пласирали су се у четвртфинале Купа БиХ након што су у Модричи савладали Игман 1:0. Гол одлуке постигао је Дејан Видић из пенала у судијској надокнади.

Добојски тим је имао  теренску иницијативу, али све до финиша меча није успио да пронађе пут до мреже гостију. У судијској надокнади Мирослав Чубрило је играо руком у шеснаестерцу а судија Данијел Перић је показао на пенал. Дејан Видић је преузео одговорност и погодио за побједу. Слога је током меча била боља, имала је двије велике шансе на старту другог дијела. Прво је Јосип Квесић био у доброј прилици а Ћеман је зауставио његов ударац. Након тога је Милош Николић након прекида погодио пречку и резултат се није мијењао.

Резултати осмине финала: Ступчаница - Широки Бријег 2:2 (0:2) пеналима 2:4, Слобода - Сарајево 1:1 (0:1) пеналима 2:4, Јединство (Бихаћ) - ГОШК 0:0 пеналима 4:2, Зрињски - Славија 3:0(2:0) , Посушје - Лакташи 2:0(2:0), Вележ - Тузла сити 3:2. Борац - Звијезда 09 (18.30). Жријеб четвртфинала је у уторак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана