Вележ тражи појачања

Г.С.
Вележ тражи појачања

НЕВЕСИЊЕ - Фудбалски клуб Вележ одиграо је шет контролних мечева током припремног периода у којима је имао половичан учинак по три побједе и пораза.

Тренер Марко Јовановић дао је шансу младим играчима на неколико мечева, али је чини се јасно да би клуб требало да се појача ако жели да буде најпријатније изненађење првенства Републике Српске. Отишла су им четири играча, а дошао је само нападач Анђелко Микулић.

- Генерално сам задовољан досадашњим припремама. Дали смо у већини мечева шансу нашим младим играчима да се докажу и осјете дуеле. Ипак ако желимо да наставимо са партијама из јесењег дијела сезоне, сигурно је да су нам потребна још три појачања и то на бековским позицијама у везном реду и нападу. Наш циљ је опстанак и афирмација младих играча и били смо најпријатније изненађење полусезоне и да бисмо задржали то требају нам играчи које ћемо надам се довести до старта лиге - истакао је тренер Јовановић.

Генералка пред старт лиге против Челика из Зеница је отказана па је клуб договорио новог ривала, а то је Младост из Гацка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана