Вазура: Питамо се само шта смо ми то урадили Украјинцима?

Танјуг
Foto: MN Pres

ЛУБЛИН - Генерални директор Партизана Милош Вазура упутио је саопштење медијима као одговор тренеру кијевског Динама Александру Шовковском који је у понедјељак рекао да је вицешампион Србије направио непријатељски гест према Украјини недавним одигравањем пријатељских утакмица у Москви.

 „Чему можемо да захвалимо на овако неспортском односу? Наша држава није одустала од признања територијалне цјеловитости ове земље. Морамо узвратити питањем шта је то Украјина учинила поводом НАТО агресије на нашу земљу и шта би ми требало да урадимо и како да им узвратимо?“, навео је Вазура у саопштењу достављеном српским медијима.

„Зашто се уопште неко ставља на пиједестал моралног судије и са њега суди о српским пословима и понашању и држи нам лекције без икаквих аргумената?! Да ли су ту агресију икада осудили или се дистанцирали од злочина почињених над нама? Зашто се такво просуђивање и пресуђивање шири на спортске терене? Томе нема мјеста у спортским такмичењима. Србија се досљедно држи изван свих ратних сукоба и упорно проповједа мир“, закључује се у саопштењу Вазуре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана