Узнемирујући снимак: Фудбалер тукао дјевојку у лифту

GS
Foto: X.com

Снимак са безбједносне камере показује Кристијана Куеву, познатог перуанског фудбалера, како туче дjевојку у лифту, а тај запис се брзо проширио друштвеним мрежама.

Репрезентативац Перуа са више од 100 наступа за државни тим шокирао је јавност насилничким понашањем.

Тукао је дјевојку у лифту, а није престајао све док један господин није пришао и одвојио га од дјевојке. Након тога је изјурио кроз врата. Успио је овај господин да спасе дјевојку тежих последица.

Памела Лопез, повријеђена дјевојка, огласила се након тога и открила шокантну истину, преноси Нова.рс.

"Он и ја смо били у вези 13 година и свих тих 13 година трпјела сам насиље. Понекад су том злостављању присуствовала и наша дјеца, што ме посебно боли", поручила је Лопез.

Снимак је убрзо постао виралан, па се очекује реакција органа реда. Куевас је у Европи наступао за Рајо Ваљекано, Краснодар и Малатјаспор, али никада и у лигама петице. Ипак, годинама је један од носилаца репрезентације Перуа.

#Deportes | El futbolista peruano Christian Cueva fue denunciado por violencia física y psicológica por parte de la que fue su pareja, Pamela López, quien este lunes relató en un canal local que han ocurrido "sucesos muy graves" y que "teme por su vida". #19Ago #Peru - Infobae pic.twitter.com/GPlj32Arb4

— LLanero Digital (@LlaneroDigitalV) August 20, 2024

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана