Уз хук навијача до Лиге шампиона: Звезда спремна за Боде Глимт

ГС
Уз хук навијача до Лиге шампиона: Звезда спремна за Боде Глимт

БЕОГРАД - Фудбалери Црвене звезде вечерас од 21 сат на стадиону "Рајко Митић" играју реванш меч плеј-офа за Лигу шампиона против норвешког Боде Глимта.

Црвено-бели ће за четврти пласман у групну фазу елитног такмичења морати да надокнаде гол минус из првог меча (2:1).

- Очекује нас друго полувријеме, утакмица великог значаја, посебно јер је улог пласман у Лигу шампиона. У Норвешкој је завршено само првих 90 минута, мислим да смо се од тада опоравили, "подигли", играмо против екипе која је одлична, у овој фази и нема слабијих противника и сигуран сам да нас очекује ништа мање тешка утакмица - рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић на конференцији за медије.

На нама је да будемо спремни. Имамо проблема код појединих играча, али не тако великих. Видећемо за састав. Морамо да се боримо и дамо све од себе - додао је Милојевић.

- Играмо код куће, биће пун стадион. Пробаћемо да одрадимо што нам је тактичка замисао. Урадићемо све да уђемо у групну фазу - истакао је Милојевић.

Према његовим ријечима, све мисли су усредсређене на Боде и Лигу шампиона и није хтио да коментарише ставове да је "можда боље да се игра у Лиги Европе".

- Ми размишљамо само о утакмици. Велики је улог играти Лигу шампиона. Желимо да дамо све од себе. Неко ће рећи да је ово најбитнија утакмица за Звезду. Ми смо склони да причамо како је све битка за живот и смрт. Тражим од играча само да буду концентрисани, да уживају уз наше навијаче. Нека буде по Божијој вољи - нагласио је Милојевић.

Према информацијама са стадиона "Рајко Митић", мало карата је остало за овај меч, што нам говори да нас очекује још један спектакл на Маракани. Када говоримо о уживо преносу, исти је обезбијеђен на РТС 1 и Арена Спорт Премиум 1 каналима, преносе "Новости".
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана