Упозорење Јагодића ривалима: Не чачкајте ми свлачионицу

Дарко Д.
Упозорење Јагодића ривалима: Не чачкајте ми свлачионицу

ДОБОЈ - Тренер Слоге Владо Јагодић незадовољан је понашањем појединих клубова који и прије старта прелазног рока покушавају да "отму" кључне играче добојског тима. Слога је у јесењем дијелу сезоне направила веома добре резултате и поједини играчи су скренули пажњу богатијих клубова.

-Оно што ме помало забрињава, бићу слободан да кажем да ме и људски разочарава, јесу непрофесионални, нељудски и нефер потези појединих клубова. Они ће се наћи у мојој причи, чачкају по свлачионици. Чачкају је можда ружан израз, али то је баш тако. 

Jош нигдје нисам видио да клубови убјеђују моје играче да треба да потпишу предуговоре са њима. Ми смо озбиљан клуб, наши играчи имају уговоре са клубом. Ако ништа друго, треба бити довољно професионалан па причекати 18. децембар да се дефинитивно заврши полусезона, па да се онда уђе у неке преговоре.

Овом приликом заиста упозоравам, будите професионални, нико вам није крив што у прошлом прелазном року нисте ангажовали поједине играче који су сада главни ослонац Слоге - истакао је Јагодић.

Тренер добојског тима је наставио -Будите стрпљиви. Унам шта значи боља понуда и прелазни рок, али када прелазни рокови дођу, онда неке ствари треба да се дешавају, а не овако да се уноси немир у главе играча.

Никада то нисам радио према мојим колегама тренерима, али ево ми смо негативно изненађени. Велики клуб попут Сарајева треба да причека да завршимо полусезону. Није проблем да они разговарају са играчима. Ако наши играчи мисле да ће им у овом тренутку бити боље у Сарајеву, Борцу или Зрињском, никада им нећемо стајати на путу.

Међутим, и Слога Меридиан има свој концепт. Ми врло добро знамо шта хоћемо. Заиста сам позитивно изненађен тиме да већ имамо завршене зимске припреме и планове тих припрема - рекао је на крају тренер. Слога ће на припреме ичи у Анталију а већ је познат комплетан план. Окупљање је у 10. јануара а 23. се иде у Анталију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана