У Сутјесци задовољни послије минималног пораза од Звијезде 09: Можемо до финала

Д.П.
У Сутјесци задовољни послије минималног пораза од Звијезде 09: Можемо до финала

ФОЧА - Капитен Сутјеске Бошко Радовић послије пораза у првој полуфиналној утакмици Купа Републике Српске "Др Милан Јелић" на гостовању код Звијезде 09 (0:1) нагласио је да се његова екипа у реваншу, који игра 8. маја у Фочи, може надати пласману у финале.

Изабраници Златка Радовића на ово гостовање отпутовали су ослабљени, али иако десетковани, пружили су јак отпор премијерлигашу.

- Знали смо да неће бити лако у Угљевику, а уз све то смо на први меч отпутовали без четири стандардна играча. Није било капитена и најбољег играча Николе Мојовића те Бојана Михајловића, Јовице Дачевића и Дејана Ђерића, а томе треба додати и повреду Виде Ивановића у првом дијелу сусрета. Одиграли смо храбро, борбено и веома дисциплиновано. Да смо били у неколико наврата присебнији, могли смо постићи и погодак који би нам још више значио пред реванш. Без обзира на све мислимо и да нам овај минималан пораз даје велике шансе да у другом мечу остваримо резултат који би нас одвео у финале, што би био један од највећих успјеха у богатој историји Сутјеске - истакао је Радовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана