У сриједу на Градском стадиону хуманитарна утакмица за Сару Вујиновић

ГС
У сриједу на Градском стадиону хуманитарна утакмица за Сару Вујиновић

Фудбалски клуб „Борац“ покренуо је хуманитарну акцију за дјевојчицу Сару Вујиновић, кћерку навијача Дарка Вујиновића, који је преминуо прије годину дана.

-Прије годину дана напустио нас је Дарко Вујиновић, Борчевац од главе до пете, али сјећање на њега не блиједи. У аманет нам је свима оставио да водимо бригу о његовој Сари и да јој се нађемо при руци шта год јој затреба. Уз Сару је увијек, шта год затреба и фудбалски клуб “ Борац“, али и читава Борчева спортска породица, па смо се поново латили заједничког посла – поручили су из овог фудбалског клуба.

Додају како сви они који су са Дарком друговали и који су са њим провели године гледајући „Борац“ у свим спортовима покренули, акцију прикупљања новчаних средстава за постављање фасаде на кући у којој Сара живи.

-Фудбалски клуб „Борац“ свој допринос даће донацијом дијела прихода од продатих улазница за утакмицу против фудбалског клуба „Сарајево“, која ће бити одиграна у сриједу, 18. октобра са почетком у 19.00 часова на Градском стадиону – додају из „Борца“.

Позвали су све људе добре воље да се одазову овој хуманој акцији и још једном да покажу да су уз Сару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана