У Раднику сматрају да су могли више у дуелу са Широким Бријегом: Били смо ближи побједи

Дарко Пашагић
У Раднику сматрају да су могли више у дуелу са Широким Бријегом: Били смо ближи побједи

БИЈЕЉИНА - Фудбалери Радника послије стартне побједе на гостовању код ГОШК-а у Габели (1:0) у другом колу Премијер лиге играли су на Градском стадиону у Бијељини против Широког Бријега неријешено, 1:1.

Изабраници Велибора Ђурића ношени сјајним навијањем са трибина на којима се окупило 2.200 гледалаца пружили су одличну партију, имали више од игре, али нису успјели да реализују прилике у првом полувремену. Казна је стигла у 43. минуту, када је судија Сабрија Топаловић послије интервенције из ВАР собе досудио играње руком у казненом простору, односно пенал за Широки Бријег, који је у погодак претворио Маријан Ћавар.

То није омело фудбалере Радника да и у наставку сусрета пруже одличну партију, што је уродило плодом у 66. минуту када је послије корнера штопер Андрија Јањић успио да изједначи на 1:1. До краја сусрета резултат се није мијењао.

- Веома тешка утакмица, јер смо били под великим притиском. Можда смо могли доћи и до цијелог плијена, али и овако није лоше. Најважније је да смо и у овом сусрету показали да се можемо равноправно носити са екипама које конкуришу за веома висок пласман. Већ се окрећемо сусрету наредног кола у коме ћемо гостовати код Зрињског у Мостару - нагласио је Јањић.

Осврнуо се и на сјајну атмосферу на Градском стадиону.

- Показало се да су Бијељинци једва чекали наш повратак у елиту. Били су наш 12. играч и сигурно су нам много помогли да по веома спарном времену пружимо максимум. Надам се да ће и убудуће бити уз нас и да ћемо им узвратити добрим партијама - додао је Јањић.

Задовољан је био шеф стручног штаба Радника Велибор Ђурић.

- Одлична утакмица, поготово с наше стране. Публика на трибинама је заиста уживала. Направили смо квалитетну анализу, поставили се од самог старта, имали двије стопостотне шансе, а послије тога је ВАР интервенисао. Нисмо пали послије тога, похвалио бих своје момке. Похвалио бих све у Бијељини, заиста прекрасан амбијент и окрећемо се новој утакмици - истакао је Ђурић.

Остали резултати другог кола: ГОШК - Зрињски 1:4 (Икић 38 - Абдурахими 1, Киш 51, Мулахусејновић 61, Прскало 84).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана