У новим Mozzart дресовима нижу побједе широм земље

Mozzart
У новим Mozzart дресовима нижу побједе широм земље

У новим Mozzart дресовима бројне фудбалске екипе широм наше земље настављају да нижу успјехе. Док они вриједно тренирају и боре се за бодове на утакмицама, регионални лидер у приређивању игара на срећу наставља да их подржава донацијама спортске опреме. Овог пута, по двије гарнитуре дресова са знаком „М" стигле су на адресе клубова из околине Градишке, Калесије и Добоја.

Новој опреми обрадовали су се фудбалери ФК Ратар из Старе Тополе код Градишке, која ће идуће године прославити пола вијека клуба.

„Веома нам је драго што имамо подршку компаније Mozzart којој се захваљујемо на великој помоћи. Ово је први пут, током посљедње деценије, да нам је неко поклонио овако квалитетну опрему и тај подстицај нам много значи – поручује Бојан Бабић, играч и секретар клуба.

Амбиције имају и у ФК Младост Кикачи из околине Калесије. Нови Mozzart дресови стигли су им као седмом тиму на табели Друге лиге Федерације БиХ, а у њима се желе изборити за статус прволигаша.

Хвала компанији Mozzart на вриједној донацији нове опреме која ће нам добро доћи у наставку такмичења. У новим дресовима циљ су нам нове побједе", рекао је Мурадиф Смајић, предсједник ФК Младост Кикачи Калесија.

У овој екипи више од четири деценије нижу успјехе, међу којима су највећи остварили у сезони 22/23. када су били други у својој лиги.

Нова опрема из Mozzartа подстицај је за нове успјехе и тиму ФК Хајдук из Кожуха код Добоја. Сениори Хајдука такмиче се у Регионалној лиги, група Центар, а план им је да остану стабилан трећелигаш у годинама које слиједе. Највећи успјех им је освајање Купа добојске регије 1999. године и такмичење у Другој лиги Српске.

„Подршка компаније Mozzart сигурно пуно значи у даљем раду и функционисању клуба", поручује Чедомир Гостић, предсједник клуба.

А традицију подршке бројним спортским клубовима, кроз акцију „Нови дресови за нове шампионе", настављају у компанији Mozzart.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана