У Модричи се спрема спектакл поводом јубилеја: Звезда честита вијек постојања

Г.С.
У Модричи се спрема спектакл поводом јубилеја: Звезда честита вијек постојања

МОДРИЧА - Велики јубилеј, вијек постојања Фудбалски клуб Алфа Модрича прославиће пријатељском утакмицом против шампиона Србије, екипе Црвене звезде.

Београђани ће увеличати вриједан јубилеј, а у Републици Српској наступиће без репрезентативаца. Ипак то не умањује велико интересовање које влада за меч у суботу, 25. марта, од 17 часова на стадиону “Др Милан Јелић”. Алфа Модрича је са жељом да на што бољи начин угости бившег шампиона Европе чак и одгодила двије утакмице у Првенству Републике Српске да не би додатно оштетила терен који се реновирао.

- Црвена звезда је још једном доказала величину. Сада ми треба да будемо добри домаћини и да им се одужимо. Ово је први слободан термин и част и задовољство нам је што су пристали да дођу и одиграју пријатељску утакмицу за велику прославу - рекао је предсједник Управног одбора Алфа Модриче Петар Јелић за клупску страницу.

И шеф стручног штаба Бојан Магазин радује се предстојећој утакмици.

- Очекује нас празник фудбала и велика част је што можемо угостити најпопуларнији, најтрофејнији и најбољи клуб на Балкану. За нас као клуб, али и као екипу, ово представља врхунац каријере. Покушаћемо да се представимо у што бољем свјетлу, гдје ћемо дати прилику нашим домаћим играчима да осјете чар играња против таквог противника. Позивамо све да дођу у што већем броју и увеличају овај празник фудбала - поручио је Магазин. Позната је и цијена улазница па ће гледаоци за источну трибину требати да одвоје 10, а за западну седам конвертибилних марака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана