У Енглеској потпуни хаос: Харија Кејна ухватила паника пред дуел са Србијом

Телеграф
Foto: Танјуг/ АП

ЛОНДОН- Енглеска улази у Европско првенство с нешто мање сигурности након изненађујућег пораза од Исланда на Вемблију у генералној проби (0:1).

Хари Кејн јасно изражава забринутост за форму тима и упозорава на изазове који их очекују у групној фази, посебно наглашавајући потребу за побољшањем у одбрани и нападу.

- Овакви порази могу да буду позив на буђење за све нас. Морамо да схватимо да неће бити лако као што људи мисле. Имамо много посла да одрадимо, некад је потребно да се разбудиш. Пуно је елемената које морамо да поправимо, нарочито у пресингу. Утакмице у групној фази биће сличне као ова против Исланда. Мораћемо да се бранимо квалитетно, нарочито од дугих лопту. У нападу треба да будемо стрпљиви - рекао је Кејн.

Иако је ово била разочаравајућа проба за Енглеску, Кејн и екипа одлучни су да се фокусирају на предстојеће изазове и искористе нову шансу за освајање титуле.

- Било је то право с*ање. Али у фудбалу увијек имаш успоне и падове. Прошло је скоро двије године од посљедњег такмичења, морамо на то да заборавимо и да будемо узбуђени због новог турнира - додао је Кејн.

Србија ће бити први противник Енглеске на турниру, с утакмицом заказаном за 16. јун у Гелзенкирхену, док ће Орлови покушати остварити успјех у групи Ц против Данске и Словеније.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана