Тривуновић: Очекује нас прави дерби

Д.Д.
Тривуновић: Очекује нас прави дерби

ПРИЈЕДОР - Фудбалере Рудар-Приједора у недјељу очекује градски дерби и гостовање у Омарској.

Шеф стручног штаба Рудар-Приједора Вуле Тривуновић истиче да је љепши амбијент за рад након побједе против Фамоса. Након добре припреме за предстојећу утакмицу, Тривуновић очекује од играча растерећенију игру и да уживају на терену.

– Претходна утакмица је била тешка, како смо и очекивали, и показала је да тренутно имамо проблема са мирноћом и тензијом која нас је оковала. Срећан сам због момака што су на крају заслужено славили, јер ће сигурно са мањим притиском ући у утакмицу која је испред нас. Локални дерби је пред нама и ја желим да изразим велико поштовање према недјељним супарницима, поготово према играчима који играју велики низ година и доприносе фудбалу Републике Српске. Поштујемо противника, али сам сигуран да, ако ми будемо прави, да можемо освојити сва 3 бода. Знамо њихове карактеристике, како играју, специфичност коју носи њихов терен и додатну мотивацију коју имају пред вјерном публиком, и максимално спремни ћемо дочекати ту утакмицу – рекао је Тривуновић.

Ростер тима за утакмицу са Омарском ће бити јачи, јер се капитен Немања Пекија опоравио од повреде, а нема ни суспензија играча због картона.  Немања Раковић, играч жуто-плавих, очекује максималан финиш првог дијела првенства за Рудар-Приједор.

- Сигурно да нам је побједа против Фамоса доста значила да се "подигнемо". Били смо у резултатској кризи из које смо изашли и очекујем да ћемо у преостала четири кола јесењег дијела првенства остварити све побједе - истакао је Раковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана