Три пенала и пролаз Славије у Купу БиХ

Д.Д.
Никола Бјелош
Foto: ФК Радник | Никола Бјелош

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – Фудбалери Славије први су изборили пласман у осмину финала Купа БиХ након што су на свом терену савладали Леотар са 2:1.

Славија је на почетку меча имала теренску иницијативу и три добре шансе које није реализовала.Казна је стигла у 21.минуту када је Немања Чворо оборио нападача требињског тима Огњена Крнету. Сигуран са пенала био је Михаило Цмиљановић.

У наставку меча преокрет домаћих и то са пенала. Никола Бјелош је изборио пенал у 23.минуту. Оборио га је Дарко Ђајић а играч Славије је преузео одговорност и успјешно је реализовао једанаестерац Бјелош је био сигуран и у 44.минуту када је реализовао и други пенал за своју екипу. У наставку је пао темпо игре а домаћи су сачували предност.

Сутра се састају (15.30): Братство-Звијезда 09, Босна (Високо) – Вележ (Мостар), Бротњо (Читлук) – ГОШК, ТОШК (Тешањ) – Игман, Слога (Горњи Вакуф) – Сарајево, Томислав (Томиславград) – Посушје, Лакташи – Горажде, Ступчаница (Олово) – Рудар Приједор, Козара (Градишка) – Јединство (Бихаћ), 18 : Радник (Бијељина) – Слога (Добој).

Сутра од 19 часова играју Слобода (Тузла) -  Жељезничар (Сарајево).

Одгођени су мечеви: Текстилац – Тузла сити, Радник (Хаџићи) – Борац (Бањалука), Челик – Зрињски, Сутјеска (Фоча) – Широки Бријег.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана