Тренери сложни: Бањалучки дерби оправдао очекивања

Дарко Драгичевић
Тренери сложни: Бањалучки дерби оправдао очекивања

БАЊАЛУКА - Дерби седмог кола Прве лиге Републике Српске између Жељезничара и БСК-а донио је сјајан меч, шест голова и талентовану младост на терену.

Домаћин није искористио своје шансе у првом дијелу и гости су то казнили у наставку преко искусног Милоша Перовића.

Тренер Жељезничара Бранислав Крунић је на старту честитао ривалу на побједи.

- Почетак утакмица наговијестио је како ће се ствари одвијати у наставку. Примили смо гол из првог напада, очигледно да нисмо ушли сконцентрисано иако смо се припремали за ситуације из којих су падали голови. У првом полувремену имали смо неколико прилика, нисмо их искористили, док је противник све своје шансе претворио у поготке. Очигледно нам је недостајао и квалитет у завршници. Честитам и судијама, данас је све било како треба. Иако суђење не коментаришем, али много је полемике у посљедње вријеме око тога, а данас су одрадили добар посао.

Тренер “романтичара” Бојан Пузигаћа је измјенама и промјеном формације успио да у наставку промијени ток меча и његов тим је био пуно конкретнији.

- Дерби је оправдао очекивања. Шест голова, на крају наша побједа. Били смо припремљени за њихову игру и специфичне услове на овом терену. Знали смо како Жељо овдје игре, агресивно и са много трке, били смо спремни за то. Нова побједа за нас, ми остајемо на истом курсу као пред почетак сезоне. Желимо да афирмишемо младе играче, данас смо у стартних 11 имали момка од само 16 година. Не интересује нас улазак у виши ранг, него да из наше школе правимо играче- поручио је Пузигаћа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана