Тренер Звијезде 09 Бојан Тркуља задовољан послије друге узастопне побједе: Бићемо све бољи

Дарко Пашагић
Тренер Звијезде 09 Бојан Тркуља задовољан послије друге узастопне побједе: Бићемо све бољи

УГЉЕВИК - Шеф стручног штаба Звијезде 09 Бојан Тркуља задовољан је послије друге узастопне побједе у Првој лиги Републике Српске и очекује да подмлађена екипа из етно-села “Станишићи” расте из утакмице у утакмицу.

Послије неочекиваног стартног пораза на свом терену од Борца из Козарске Дубице (1:2), његови изабраници су на “Полицама” савладали требињски Леотар са 2:1, да би сада славили и код куће над Фамосом са 1:0. 

Гол одлуке постигао је Никола Ђурић у 43. минуту. Мало ко је очекивао да ће у борбеној и допадљивој утакмици то бити једини погодак, али испоставило се тако. Популарни “мотористи” су утакмицу у Угљевику завршили са играчем мање јер је у 73. минуту Марко Марковић добио други жути картон због којег је прије времена морао у свлачионицу.

- Доминирали смо свих 90 минута и више него заслужено смо дошли до победе. Имали смо велики број прилика и штета што још коју нисмо искористили - нагласио је Тркуља.

Осврнуо се и на претходна два меча.

- Право је чудо како нисмо победили и у првом мечу, када смо против Борца створили велики број прилика. Уместо да поведемо са три-четири гола разлике остали смо без бодова. У Требињу је било много боље. За разлику од прошле сезоне у овој екипи је много играча млађих од 21 године и сигуран сам да ћемо како првенство буде одмицало пружати све боље партије - наставио је Тркуља.

У наредном колу Звијезда 09 је поново домаћин и то Славији.

- Увек смо са њима тешко излазили на крај и очекујем да тако буде и овог пута. Верујем у своје играче, који не смеју да буду толико оптерећени резултатима, јер су још млади, али очекујем да на свој конто упишемо нове бодове - додао је Тркуља.

Посљедња утакмица трећег кола у којој су се у Вишеграду састали Дрина ХЕ и Вележ из Невесиња одиграна је јуче касно послијеподне.

Парови четвртог кола, које се игра у суботу, 31. августа: Фамос - Слобода (МГ), Љубић - Рудар Приједор, Вележ (Н) - Лакташи, Дрина (З) - Дрина ХЕ, БСК - Козара, Сутјеска - Слобода (НГ), Борац (КД) - Романија, Леотар - Жељезничар Спорт тим, Звијезда 09 - Славија. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана