Тренер Слоге Владо Јагодић задовољан послије побједе над Посушјем

Д. П.
Тренер Слоге Владо Јагодић задовољан послије побједе над Посушјем

ДОБОЈ - Шеф стручног штаба добојске Слоге Владо Јагодић задовољан је послије пласмана његове екипе у четвртфинале Купа БиХ, а највише жали што побједник у дуелу против Игмана (1:0) није раније ријешен, већ у судијској надокнади и то голом из пенала који је постигао најбољи стријелац екипе Дејан Видић.

- Остварили смо основни циљ, а то је да се пласирамо у наредну рунду такмичења. Увијек је неизвјесно шта доноси прва званична утакмица послије припрема и у тој ситуацији су биле све екипе, па тако и ми. Видјело се од почетка утакмице да је ривал дошао прије свега да опструише игру. О томе најбоље говори статистички податак да смо упутили 16 шутева према њиховом голу, а они ниједан. Омјер корнера је био 8:0 у нашу корист. Иначе "наш терен" у Модричи био је у прилично лошем стању и тешко се могла очекивати допадљива игра, али и посјед лопте је био 60:40 у нашу корист. Краси нас висина и скок игра и на томе смо се базирали и на овој утакмици, али то није уродило плодом. Међутим, радује ме што су на крају пресудили жеља и упорност, која је крунисана у посљедњим секундама игре - нагласио је Јагодић.

Времена за предах и одмор нема, јер Добојлије већ у петак очекује сусрет 19. кола Премијер лиге у којем ће на стадиону "Др Милан Јелић" од 18 часова угостити Вележ.

- Жао ми је што није удовољено нашем захтјеву да меч буде помјерен. Биће то сигурно веома тешка утакмица, јер су Мостарци још јесенас најавили кандидатуру за пласман на европску сцену. Добро се познајемо, са те стране не би требало да буде изненађења. Добрим резултатом у овом мечу могли бисмо да направимо велики корак ка нашем приоритетном циљу, а то је опстанак у Лиги - додао је Јагодић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана