Тренер Слоге Владо Јагодић реалан: Улог је био велики

Дарко Пашагић
Тренер Слоге Владо Јагодић реалан: Улог је био велики

МОДРИЧА - Фудбалери добојске Слоге и Зрињског из Мостара у првој утакмици полуфинала Купа БиХ одиграној на стадиону "Др Милан Јелић" пред више од 1.500 гледалаца играли су неријешено 0:0.

Тако су се обистиниле тврдње шефа стручног штаба премијерлигаша са стадиона "Луке" Владе Јагодића прије почетка меча да ће одлука о финалисти пасти у реваншу, који ће се одиграти 17. априла "Под Бијелим бријегом".

Иако ће ова дуел, током којег се водила права рововска борба, бити веома брзо заборављен више прилика за постизање гола имале су Добојлије. У 17. минуту послије центаршута Младена Веселиновића запријетио је Дејан Видић, а у 68. минуту и Ајдин Реџић шутем из велике удаљености. Запријетио је и "резервиста" Срђан Мрзић у првом минуту судијске надокнаде, али је његов веома снажан шут завршио изнад саме пречке гола Мостараца.

- Можда је био очекиван овакав резултат. Био је велики улог. И колега Жељко Петровић и ја смо рекли раније да ништа неће одлучити ова прва утакмица, јер улог је велики ко год да се залетио, вјероватно би и примио гол. Начин на који смо изашли да играмо јесте нешто већ препознатљиво, хтјели смо у другом полувремену да пред крај дођемо можда до тог гола. Немам шта да замјерим играчима. Зрињски је много добра екипа, технички и тактички и сигурно је задатак био да се не прими гол. Резултат 0:0 је активан, знамо шта Куп доноси. Морамо да будемо задовољни овим резултатом и наравно да ћемо покушати у реваншу да се поставимо како Зрињском не одговара. Има времена још, до тада имамо још двије првенствене утакмице - истакао је Јагодић.

Искусни стратег похвалио је игру својих фудбалера који су свих 90 минута одлично маркирали противниче играче, поготово убојите нападаче Мостараца.

- Честитам мојим играчима и захваљујем многобројној публици, јер нам то много значи. Терен је био условнији и надам се да су гости коначно задовољни тереном. Мислим да се могло играти, а то што није лепршава игра па није ваљда нико очекивао лепршаву игру? Била је игра да се побиједи, ниједна екипа није постигла гол, али добро је што ни ми нисмо примили. Кад се све узме у обзир 0:0 је ружан резултат, али он даје наду и једном и другом тиму у реваншу - додао је Јагодић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана