Тренер Слоге Владо Јагодић пресрећан: Пребацили смо план

Г.С.
Тренер Слоге Владо Јагодић пресрећан: Пребацили смо план

МОДРИЧА - Фудбалери Слоге брзо су заборавили убједљив пораз од Борца (0:4) и вратили су се на побједнички колосијек пред домаћом публиком савладавши Посушје с 1:0.

Послије тријумфа у којем је једини погодак на утакмици постигао Милош Николић у 60. минуту шеф стручног штаба Добојлија Владо Јагодић био је пресрећан.

- Велика побједа за нас, велика три бода. Били смо, психолошки, у мало незгодном стању послије пораза у прошлом колу овдје. Знали смо да против себе имамо изузетно незгодног противника, то је утакмица. Одиграли су тактички веома зрело, а кад се овакав противник побиједи с 1:0 то вриједи много, а нама заиста вриједи вишеструко јер ми имамо 27 бодова на табели. Зацементирана је пета позиција и слободан ћу бити да кажем да смо пребацили план. Наравно да има још једно коло, али о том потом - рекао је Јагодић.

Према његовим ријечима, за позамашан бодовни салдо заслужни су сви у клубу.

- Ово је производ заједничког рада свих људи у клубу, на челу с градоначелником, предсједником и спортским директором. Наравно, екипа је увијек најзаслужнија, стручни штаб је њихов сервис и можемо само да констатујемо да је ова пета позиција изнад плана, али сигурно да се нећемо зауставити на овоме у прољећном дијелу. Мислим да је ова побједа, али и ових 27 бодова, велико богатство за нас. На бази тога спремаћемо се ове седмице. Нећу рећи да смо завршили полусезону, да смо бодовним салдом презадовољни и да ћемо сад у Тузлу ићи на излет. Међутим, јесмо сад растерећени, немамо никакав императив. Ово је била наша девета домаћа утакмица, осма побједа и то није мала ствар - додао је Јагодић.

***

СЛОГА (Д)         1 (0)

ПОСУШЈЕ        0 (0)

 

Стријелац: 1:0 Николић у 60. минуту.

Стадион: “Др Милан Јелић” у Модричи.

Гледалаца: 180.

Судија: Александар Његомировић (Прњавор) 6,5.

Жути картони: Николић (Слога, Добој), Лучић, Маглица (Посушје).

Играч утакмице: Милош Николић (Слога, Добој) 7.

СЛОГА (ДОБОЈ): Шћекић 6,5, Николић 7, Реџић 6,5, Караћ 6,5 (од 66. минута Н. Дујаковић -), С. Дујаковић 6,5 (од 32. минута Баранов 6,5, од 87. минута Омић -), Попара 6,5 (од 87. минута Тахрић -), Милановић 6,5, Квесић 6,5, Грабеж 6,5, Јовић 6,5 (од 87. минута Шиповац -), Видић 6,5. Тренер: Владо Јагодић.

ПОСУШЈЕ: Галић 6,5, Вргоч 6, Брковић 6 (од 64. минута Јењић -), Розић 6 (од 81. минута Јандрек -), Каменар 6,5, Бегић 6, Да Силва 6, Марић 6, Маглица 6, Павковић 6,5, Лучић 6. Тренер: Бранко Карачић.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана