Тренер Слоге разочаран послије ремија на “Грбавици”: Нисмо заслужили овакав однос

Дарко Пашагић
Тренер Слоге разочаран послије ремија на “Грбавици”: Нисмо заслужили овакав однос

САРАЈЕВО - Фудбалери Слоге у петом колу Премијер лиге БиХ освојили су велики бод на гостовању на сарајевској “Грбавици”, гдје су играли неријешено са Жељезничарем, 1:1, али шеф стручног штаба Добојлија Владо Јагодић разочаран је свим што се дешавало на овој утакмици.

Гости су повели у 21. минуту аутоголом Едвина Одинаке, а изједначио је искусни Сулејман Крпић у 61. минуту. У 80. минуту избиле су варнице на терену, а затим су двојица навијача домаћег тима утрчала на терен у жељи да се физички обрачунају са фудбалерима Слоге, који су кренули према свлачионици. Тада су играчи сарајевског клуба реаговали експресно и спријечили навијаче да направе озбиљан проблем. Због прекида је меч продужен десет минута, а у седмом минуту надокнаде Александар Бољевић је погодио мрежу Добојлија, али је погодак поништен због играња руком Крпића. Сусрет је завршен тек у 16. минуту судијске надокнаде.

- Жао ми је што моја прва реченица није она која је уобичајена овдје, а то је фантастичан амбијент, много публике и све коректно. То не могу рећи, био бих некоректан према својим играчима. Слога ничим није заслужила овакав однос, али то је фудбал, то је овдје тако. Честитам мојим играчима јер овај бод вриједи три. Видјели сте у првом полувремену гдје смо промјеном формације жељели изненадити Жељезничар - нагласио је Јагодић.

Истакао је да је презадовољан првим дијелом утакмице.

- У другом је било оно што је очекивано, а то је да, ако буде овакав резултат, нама се отвара велика могућност да са брзим играчима урадимо још бољи посао. Исто тако смо знали, ако нас екипа утјера у шеснаестерац, да Крпић и остали тада дођу до изражаја. Примили смо гол, а послије је све било на силу.

Знате шта значи “сила”. Нешто што желиш испољити, а није природно - наставио је Јагодић.

Критиковао је дочек публике на Грбавици.

- Када публика скандира “цигани”, када мени псују дјецу, то су увреде. Уживанција је водити клуб овдје, али ми је жао што неко сматра да треба Слогу назвати “циганима”. Зашто то? Свака част и тим људима. Нажалост, било је ружно. На крају сам смогао снаге и апострофирам да треба подржати велики клуб. Знам да Жељезничар излази из тешких проблема и сада, ако ниси четврти пут успио побиједити, буди велики и награди аплаузом моје момке - додао је Јагодић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана