Тренер Рудара Вуле Тривуновић: Играчи вјерују у оно што радимо

Милан Зубовић
Тренер Рудара Вуле Тривуновић: Играчи вјерују у оно што радимо

ПРИЈЕДОР - Фудбалери Рудар Приједора угостиће Борац из Козарске Дубице у деветом колу Прве лиге Републике Српске, а сусрет је на распореду у суботу од 15.30 часова.

Приједорчани су до сада остварили пет побједа, два ремија и пораз те са 17 бодова и гол разликом плус десет тренутно је трећи на табели и заостаје по бод иза Лакташа и Звијезде 09. Тренер екипе Вуле Тривуновић задовољан је постигнутим резултатима посебно са освојена три бода код Сутјеске у Фочи и бодом код Дрине у Зворнику. О мечу осмог кола у Фочи је рекао: 

– Јако тешко гостовање и јако тежак терен код веома незгодног противника. Момци су се издигли изнад свих ситуација које су се дешавале унутар утакмице, одиграли изнад свега храбру утакмицу. Прво полувријеме били су јако квалитетни и мислим да су потпуно заслужено побиједили.

Истичући да су прије Фоче имали четири везана гостовања Тривуновић наглашава:

- Мислим да би се требало много више пажње посветити овим играчима који данас носе дрес Рудара од локалне заједнице, људи који воде град. Посебно ме радује атмосфера у екипи. Момци постају свјесни свог квалитета којег имају индивидуалног и тимског. Почињу да вјерују у ово што радимо и искрено се надам да ће доћи што више публике да их подржи. Још један детаљ који ме радује је што смо разноврсни, што немамо играча који нас "вуче" него је ту више појединаца који постижу голове. Очекујем тешку утакмицу у суботу, али ми ћемо свакако ући у њу са само једним циљем, а то је да крунишемо нашу добру игру из претходног периода и остваримо нову побједу - категоричан је Тривуновић.

Играч "жуто-плавих" Владимир Силађи оптимистичан је пред меч против комшија из Козарске Дубице:

- Мислим да ћемо наставити у добром ритму, и не постоји разлог за сумњу у нас у било којем сегменту, што нашем играчком, што стручном. Ми се све питамо, поготово на нашем терену, и мислим да не треба уопште да размишљамо да ће нам неко узети бодове на Градском стадиону. Пружићемо свој максимум, и очекујем подршку навијача - јасан је Силађи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана