Тренер Роме ухватио шпијуна на тренингу: Хрват послао сумњиво лице

ГС
Тренер Роме ухватио шпијуна на тренингу: Хрват послао сумњиво лице

Нови тренер Роме Данијеле де Роси "ухватио" је на свом тренингу нежељеног госта. Према информацијама италијанског листа "Коријере дело Спорт", један од чланова стручног штаба Торина примијећен је како шпијунира тренинг Роме, како би сазнао битне информације о саставу "вучице" уочи утакмице која се игра вечерас.

Неименованог члана стручног штаба Торина приметило је и зауставило обезбјеђење, а ово иначе није први пут да се таква ствар дешава на тренинзима Роме. Претходне сезоне исти случај имао је и Жозе Мурињо, а изгледа да је Иван Јурић желио да "превари" и његовог насљедника Де Росија, али није успио у томе пошто је обезбјеђење било спремно да реагује познајући навике сјајног хрватског тренера.

За сада се Рома није оглашавала овим поводом, али нема сумње да ће Де Роси и његова екипа добити додатну мотивацију уочи меча у коме гледамо дерби двојице српских голмана. За Рому поново брани све бољи Миле Свилар, док је међу стативама на голу Торина "јединица" репрезентације Србије Вања Милинковић-Савић.

Видјећемо да ли ће Фудбалски савез Италије отворити истрагу против Ивана Јурића због оваквог покушаја шпијунирања ривала, што није ништа ново у фудбалу. Није ни технички забрањено, али има нешто и у витештву...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана