Тренер Радника Велибор Ђурић разочаран послије пораза: Грешка нас скупо коштала

Д.П.
Foto: Агенције

БИЈЕЉИНА - Фудбалери Радника у шестом колу Премијер лиге неочекивано су поражени на свом терену од Игмана са 0:1, а стријелац одлучујућег гола био је Едис Бутуровић у 81. минуту.

Послије уводног притиска гостију Бијељинци су били у приликама преко Стефана Јосиповића у 27, Данила Теодоровића у 37. и Страхиње Јовановића у 44. минуту, али је голман гостију Алдин Ћеман био на висини задатка.

У 68. минуту Коњичани су преко Бутуровића постигли гол који је послије интервенције ВАР-а поништен, да би исти играч нешто касније и одлучио побједника.

Голу је претходила велика грешка голмана Радника Николе Лакића, који је практично поклонио лопту Мирсаду Рамићу, а овај је асистирао за погодак.

- У најави сам рекао да нас очекује тешка утакмица. Договорили смо се да грешке смањимо на минимум и остаје жал због гола који смо примили. Игман је био бољи првих двадесетак минута, али на крају морамо да будемо разочарани због начина на који смо остали бар без бода. Нема времена за јадиковке, идемо се скупити и тренирати. Наредни ривал је Посушје, а они су већ показали да имају одличну екипу - истакао је тренер Радника Велибор Ђурић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана