Тренер Радника Велибор Ђурић о прелазном року: Не журимо с појачањима

Д. Д.
Тренер Радника Велибор Ђурић о прелазном року: Не журимо с појачањима

БИЈЕЉИНА - Фудбалски клуб Радник завршио је јесењу полусезону у првенству Републике Српске на првој позицији. Међутим, сигурно је да ће управа жељети да се екипа појача за прољећни дио шампионата како би остали на позицији коју сви желе и на крају.

У клуб су вратили Дејана Живковића, који игра на позицији офанзивног везног играча, који је полусезону завршио у федералном прволигашу Ступчаници за коју је уписао 31 ме­ч на којем је постигао четири гола и имао седам асистенција.  Живковић се већ враћа у Радник гдје је играо у сезони 2022/23 и на 17 мечева је постигао шест голова.

Тренер Велибор Ђурић истиче да стручни штаб неће журити са појачањима.

- Екипа је на одмору до 18. јануара, а ми нећемо да журимо са довођењем нових играча. Тренутно званично је дошао Живановић. Задовољан сам играчким кадром и ако будемо доводили нове играче, то морају да буду фудбалери који ће значајно да подигну квалитет екипе и да буду појачања у правом смислу те ријечи. Тешко је довести квалитетне играче у зимском прелазном року јер знам да већина у овом периоду покушава да нађе инострани ангажман или да пронађе клуб у Премијер лиги. Због тога ћемо бити стрпљиви и чекати права појачања. Сигурно је да не бјежимо од тога да доведемо квалитетне играче ако нам се укаже шанса - рекао је тренер Велибор Ђурић.

Припреме Радника почеће 18. јануара, а стручни штаб вјерује да имају довољно времена да се спреме за наставак лиге 2. марта 2024. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана