Тренер Радника Велибор Ђурић незадовољан

Д. П.
Тренер Радника Велибор Ђурић незадовољан

МЕТКОВИЋ - Шеф стручног штаба Радника Велибор Ђурић био је и те како незадовољан послије другог пораза на припремама у хрватском Метковићу.

Његове изабранике побиједила је домаћа Неретва са 2:1, а једини гол за Бијељинце постигао је Драган Дошло. Претходно је јесењи шампион Републике Српске изгубио од Лучког са 1:3.

- И док за пораз у првом сусрету можемо да кривимо вјештачку подлогу на коју се нисмо баш најбоље прилагодили, за резултат друге утакмице смо сами криви. Играчима одувијек говорим да се не може нико побиједити, ако нема воље и жеље за тријумфом. То значи да је за овај резултат искључиви кривац лош приступ утакмици - нагласио је видно разочарани Ђурић.

Овај стручњак је истакао да ће обавити разговор са фудбалерима.

- Неће ту бити никакве галаме и вике, него једноставно морају максимално да се уозбиље на свакој утакмици, ако желимо да задржимо прво мјесто до којег смо стигли послије јесењих битака. Што се тиче услова у Метковићу, стварно је све у најбољем реду и нисмо погријешили што смо дошли овамо на овај дио припрема. Кући се враћамо у суботу, а у повратку ћемо у Зеници одиграти сусрет против Челика - додао је Ђурић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана