Тренер Марко Јовановић о амбицијама невесињсоког клуба: Вележ циља средину табеле

Г.С.
Тренер Марко Јовановић о амбицијама невесињсоког клуба: Вележ циља средину табеле

НЕВЕСИЊЕ - Фудбалска еуфорија полако захвата град под Вележом како се ближи премијерни меч у новој сезони прве лиге Републике Српске.

Вележ ће такмичење отворити на свом терену (субота, 17.30) а ривал је добро познат екипа Романије против које су водили велике битке у прошлој сезони. Нови тренер Марко Јовановић истиче да екипа још није у оптималној форми.

- Генерално доста потешкоћа је било. Каснило се са почетком припрема, али ту је била окосница из прошле сезоне. Међутим енергија коју поседује овај клуб и људи који су део клуба је изузетна. Еуфорија из прошле сезоне је још присутна. Тако да нас је све то понело да из тога направимо пре свега сјајну атмосферу и да подигнемо клуб. Упоредо је и рад подигнут на виши ниво и чини ми се да смо кадри да идемо још коју лествицу више. Рећи ћу да сам задовољан урађеним, да смо као тим и група порасли и задатак ће бити да наставимо да растемо из дана у дан - поручује млади, а поприлично искусни фудбалски стручњак Марко Јовановић.

У клубу су свјесни тежине сезоне.

- Имамо неколико нових играча. Играчки кадар је и даље у фази формирања али не желимо да срљамо и да само попуњавамо број. Желимо само праве играче који могу да донесу превагу. Јуниори показују страшан напредак за овај период рада и није искључено се неко и наметне - истиче Јовановић.

Невесињци су у жељама скромни, свјесни да су новајлије у лиги.

- Амбиције клуба су да направимо стабилног прволигаша. Да растемо на свим пољима, инфраструктурно, организационо, да стварамо играче. Велики је посао пред нама. А све ово је предуслов да тим из малог, али поносног места буде одржив, стабилан. За почетак резултатски нека наша амбиција буде средина табеле - говори тренер Вележа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана