Тренер Крупе Илић одлази у Грчку

Д.П.
Тренер Крупе Илић одлази у Грчку

КРУПА – Нови стари шампион Републике Српске у фудбалу Крупа остаје на крају сезоне без тренера.

Млади стручњак Владимир Илић добио je квалитетну понуду и наредне сезоне се сели у Грчку. Он је на клупи екипе био готово двије и по сезоне и успио је прво да избори опстанак( затим одустали од Лиге БиХ), а затим и да донесе двије титуле шампиона Републике Српске, као и Куп Републике Српске.

Јуче је са екипом освојио и Куп Бањалуке у којем је савладао Борац 1:0 а биће му то посљедњи трофеј у клубу. 

"Захвалан сам клубу који ме је пустио двије године прије истека уговора. Неко сам ко је у четири године рада у овом клубу, освојио три титуле Прве лиге Републике Српске, једном као помоћни, а два пута као главни тренер. Донио сам дуго чекани трофеј Купа Републике Српске и о тим стварима нисам могао ни сањати када сам сјео на клупу овог тима. Хвала клубу који ми је дао прилику да водим клуб у Премијер лиги БиХ, без обзира што смо били на посљедњем мјесту. Нисам очекивао да ћемо се овако рано растати, одлазим срећан и испуњен јер сам урадио све о чему сам сањао, са клубом којег највише волим на свијету", рекао је Илић.

Илић одлази у Грчку гдје ће бити помоћни тренер а након завршетка сезоне објавиће и у ком клубу наставља тренерску каријеру. 

У Крупи су на прес конференцији се захвалили тренеру на изузетно успјешној сарадњи и истакли да је чврст став  да упркос његовом одласку желе лиценцу и да наредне сезоне играју Премијер лигу БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана