Тренер Горан Тркуља отишао из клуба: Жао ми је што напуштам Младост

Г.С.
Тренер Горан Тркуља отишао из клуба: Жао ми је што напуштам Младост

БАЊАЛУКА - Горан Тркуља више није тренер бањалучке Младости. Након сјајне сезоне у којој је екипа освојила титулу шампиона у првој лиги Републике Српске и изборила виши ранг перспективни стручњак је напустио клупу.

Разлог је чини се то што екипа највјероватније наредне сезоне неће бити у прилици да игра елитни ранг који је изборила на паркету.

- Жао ми је што напуштам Младост. Хвала им на указаном повјерењу у прошлој сезони, што смо годину дана имали једну заиста сјајну причу коју смо крунисали титулом шампиона у Републици Српској. Заиста немам ријечи којима могу да опишем атмосферу на тренинзима и у клубу колико смо били тим. Ипак одлучио сам да одем, јер клуб највјероватније неће играти у Премијер лиги БиХ. У таквим условима заиста не знам како бих могао да мотивишем играче да наставе да раде као досада. Сви смо жељели да играмо у првенству БиХ и то смо изборили на паркету, а након свега тешко бих могао да поновимо сезону. Остаћу у рукомету, тражити нове изазове, а од срца желим све најбоље играчима, бившем клубу те челним људима Младости - поручио је Тркуља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана