Тренер Борца Винко Мариновић за "Глас ": Прво полувријеме много боље од другог

Дарко Пашагић
Тренер Борца Винко Мариновић за "Глас ": Прво полувријеме много боље од другог

АНТАЛИЈА – Шеф стручног штаба Борца Винко Мариновић послије пораза у првој утакмици на припремама у Турској од Балтике из Калињинграда (0:2) за "Глас Српске" је рекао да је веома задовољан игром његовог тима у првом дијелу сусрета.

Руски премијерлигаш је до побједе дошао погоцима Чилеанца Анхела Енрикеза у 50. и Владислава Лазарева у 83. минуту.

- У овом сусрету сам практично пружио прилику свим фудбалерима по 45 минута. Њихова игра у првом дијелу утакмице била је много боља него у наставку сусрета. Видјело се да ту има још неких недостатака, али све ћемо то дорадити, јер стварно имамо доста времена до наставка сезоне – нагласио је Мариновић.

Током утакмице и Бањалучани су имали своје прилике, а у најзрелијим шансама су се нашли Стојан Врањеш и Милан Макарић.

- Било је ту још неколико полуприлика, али прецизност је заказала. Када се све сабере и одузме прва провјера у Анталији може добити прелазну оцјену и очекујем да у наредним сусретима све то буде још далеко боље. Прва прилика за то је већ понедјељак, када играмо против јерменског Пјуника – наставио је Мариновић.

Искусни страгег "црвено-плавих" похвалио је и услове које његова екипа има у Анталији.

- Стварно немамо никаквбих замјерки, а уз све то и вријеме је више него повољно. Сви играчи тренирају нормално и надам се да ће и наставак рада протећи без повреда – додао је Мариновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана