Тренер Бајерна Томас Тухел заинтересован за Душана Влаховића

Танјуг
Foto: Танјуг/АП

МИНХЕН - Фудбалски клуб Бајерн заинтересован је за нападача Јувентуса и српског репрезентативца Душана Влаховића, преноси Скај Њемачка.

Новинар њемачког Скаја Флоријан Плетенберг тврди да је Бајерн био заинтересован за нападача Манчестер ситија Хулијана Алвареса. Међутим, тренер Бајерна Томас Тухел тражи да руководство клуба из Минхена ангажује 23-годишњег српског фудбалера. На листи жеља тренера Бајерна се налази и нападач Ајнтрахта из Франкфурта Рандал Коло Муани.

Њемачки медији подсећају да би Бајерн овај трансфер могао да реализује у љетњем прелазном року, а олакшавајућа околност је да торински клуб неће играти у Лиги шампиона наредне сезоне.

Некадашњи фудбалер Бајерна Лотар Матеус је недавно изјавио да би Влаховић могао да буде права замјена за Роберта Левандовског, који је прошле године прешао у Барселону.

Влаховић је у Јувентус стигао почетком прошле године из Фиорентине за 80 милиона евра. Он је ове сезоне одиграо 42 меча за торински клуб и постигао је 14 голова. Србин има уговор са Јувентусом до 30. јуна 2026. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана