Тополчани сањају чудо

Г.С.
Тополчани сањају чудо

РАЈБУРГ - Фудбалери ТСЦ-а гостују вечерас од 21 час у Њемачкој код Фрајбурга у мечу четвртог кола Лиге Европе.

Тополчани су побједом над Чукаричким (2:0) у првенству направили лијепу увертиру пред гостовање бундеслигашу. Вицешампион Србије поражен је од њемачког тима у Бачкој Тополи (1:3), а у другој утакмици покушаће да се реваншира реномираном противнику иако ће то бити готово “томкрузовски” посао из “Немогуће мисије”. Крилни нападач српског представника Саша Јовановић убијеђен је да ће он и његови саиграчи поправити утисак из првог дуела.

- Фрајбург је одлично организован тим. Показао је да игра са много трчања и дуела. Тешко је победити у Немачкој, али ћемо учинити све да поправимо утисак из другог полувремена прве утакмице. Уздамо се и у одличну атмосферу, поготово после ремија са Звездом и победе над Чукаричким - поручио је Јовановић.

Изабраници Жарка Лазетића још имају какве-такве шансе да на крају буду трећи у групи и изборе наставак такмичења у Лиги конференција. Олимпијакос има четири бода, три више од ТСЦ-а и док год постоји шанса, не треба одустајати, а по том принципу раде и на терену дјелују Тополчани. Тако да ће се они борити, сигурно. Наравно, све зависи од Олимпијакоса који ће бити домаћин ТСЦ-у у посљедњем колу у Атини. Али, екипа из Пиреја, окренута је за почетак вечерашњем гостовању у Лондону (21) код Вест Хема који је фаворит. Да се вратимо на ТСЦ, Тополчани су, оно што је занимљиво, приликом полијетања за Њемачку на београдском аеродрому срели фудбалере Лајпцига, који су се враћали послије обавеза у Лиги шампиона против Звезде. Жарко Лазетић док је чекао на полијетање авиона за Базел имао је занимљив телефонски позив. Специјалан, најдражи могући. Трогодишња кћеркица позвала је шефа струке ТСЦ-а да га пита какав је авион, пожели му срећан пут и успјех у Фрајбургу. Није потребно наглашавати колики му је осмијех измамила. Било би још љепше да се Лазетић и врати са осмијехом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана