Терзић: Звезди је мјесто у Лиги шампиона

Танјуг
Терзић: Звезди је мјесто у Лиги шампиона

БЕОГРАД- Честитам фудбалерима, стручном штабу, мојим сарадницима, навијачима, као и свим запосленима у Црвеној звезди на још једном фантастичном успеху који смо сви заједно остварили, рекао је генерални директор ФК Црвена звезда Звездин Терзић послије пласмана у Лигу шампиона.

Звезда је у реванш мечу плеј-офа савладала Боде Глимт резултатом 2:0 и четврти пут изборила мјесто у елитном друштву европског фудбала.

-Поново је Маракана показала колико је моћна и колико је подршка навијача превага у нашу корист. Било је ово фантастично вече на Маракани, још једно о ком ће се дуго причати и мислим да сви звездаши могу да буду поносни због актуелног тренутка у ком се наш клуб налази - истакао је Терзић.

Додао је да је ово побједа и за српски фудбал и да му је драго што ће поново представљати Србију у Лиги шампиона, додао је он.

-Показали смо да нам је ту место, успели да из минуса у Норвешкој дођемо до победе и пласмана. Потврдило се и све оно што смо ми у клубу знали још када смо саставили ову екипу, а то је да је ово тим пун сјајних играча са феноменалним карактером. Сваког дана је лепо бити звездаш, али ове вечери је то за нијансу још лепше - поручио је Терзић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана