Терзић: Звезда јача неко икад, шест или седам појачања у плану

Агенције
Терзић: Звезда јача неко икад, шест или седам појачања у плану

БЕОГРАД- Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић истакао је на окупљању екипе да се планирају додатна појачања током припрема за групну фазу Лиге шампиона.

Терзић је навео да на почекту припрема клуб има пуно повјерење према новом тренеру Бараку Бахару.

- Улазимо у нову сезону са новим тренером Бараком Бахаром, кога смо дуго жељели у нашем клубу и од кога много очекујемо. Почињемо припреме са већ формираним тимом - рекао је Терзић Танјугу.

Незаобилазна тема су и појачања.

- Најавио сам прије неколико мјесеци да ћемо реконструисати тим јер смо свјесни да нам је била потребна свјежа крв и нова енергија. И то смо урадили, Имаћемо шест или седам нових играча у стартној екипи. До поласка на Златибор очекујем да завршимо сва планирана појачања - рекао је генерални директор шампиона Србије.

Терзић је подсјетио да су до недавно црвено-бијели били у ситуацији да прате жријеб квалификација, а сада имају довољно времена за припрему екипе.

- Имамо довољно времена и довољно јаких утакмица да нови тренер упозна играче са својим начином рада и да играчи схвате шта он тражи од њих. На данашњи дан прије девет година сам дошао у Црвену звезду, за то вријеме смо освојили седам шампионских титула и имамо седам учешћа у групним фазама УЕФА такмичења - нагласио је Терзић.

Истакао је Терзић да је Звезда јача него икад.

- Али, морам да кажем да је Црвена звезда данас јача него икада до сада у предходних девет година и убијеђен сам да ће наши навијачи уживати у овој сезони - поручио је Терзић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана