Терзић: Задовољан сам, припадамо друштву најбољих

Танјуг
Терзић: Задовољан сам, припадамо друштву најбољих

МОНТЕ КАРЛО - Ово смо жељели, ово смо хтјели. Задовољни смо жријебом, играмо против најбољих. Ово није група, већ се прави јединствена табела са 36 клубова и добили смо осам противника по мјери, изјавио је вечерас генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић послије жријеба Лиге шампиона.

Фудбалери Црвене звезде играће у Лиги шампиона против Интера, Барселоне, Бенфике, Милана, Јанг Бојса, ПСВ Ајндховена, Штутгарта и Монака, одређено је раније вечерас жријебом у Монте Карлу.

„Црвено-бели“ ће у Београду дочекати Барселону, Бенфику, ПСВ Ајндховен и Штутгарт, док ће гостовати Интеру, Милану, Јанг Бојсу и Монаку.

Распоред и сатница одигравања утакмица биће објављени у суботу, 31. августа.

- Доводимо европске величине као што су Барселона, Бенфика, ПСВ и Штутгарт на Маракану и биће то спектакли. Такође, идемо у Берн против Јанг Бојса, наших 'дужника', као и у Милано на двије утакмице, у Монако. Кога год да смо добили, ја бих био задовољан. Растемо као клуб из године у годину, имамо фантастичне играче, сјајног тренера, синоћ смо показали прави такмичарски фудбал и то да можемо да играмо против сваког. Ово је ниво ЛШ, нашим резултатима смо се изборили да будемо овдје и нећемо се помјерити никоме, рекао је Терзић, пренио је званични сајт клуба.

Он је навео да не жели да се бави калкулацијама када су бодови у питању, као ни финансијама.

- Причали смо о томе колико нам бодова треба, али откад водим клубове или савез, увијек идем корак по корак и утакмицу по утакмицу. Прва утакмица је најбитнија, а калкулације су за навијаче и медије. Хоћу да будемо фокусирани и прави у првој утакмици, да одиграмо максимално и побиједимо. Тек онда ћемо да размишљамо о другом мечу, додао је Терзић.

- Што се финансија тиче, ту су Марко Петровић и људи из финансија. Што се нас тиче, идемо на побједу с ким год да играмо. Сачували смо тим, и данас смо имали много понуда, које смо одбили. Била је понуда од 10 милиона евра из Премијер лиге за Ђигу коју смо одбили, за Хванга, Ендијајеа... Заиста, желимо да сачувамо тим. Ово је прва, историјска сезона у овом формату ЛШ и желимо да представимо Звезду, Београд и Србију у правом свјетлу, истакао је генерални директор Црвене звезде.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана