Терзић: Партизан не познаје фудбалски бизнис, Максимовић вриједи 20 милиона

Г.С
Терзић: Партизан не познаје фудбалски бизнис, Максимовић вриједи 20 милиона

БЕОГРАД - Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић истакао је да га је већ седам, осам клубова већ контактирало за младог Андрију Максимовића

Терзић истиче да за младог Максимовића ће обештећење износити 20 милиона евра, тачније према ријечима генералног директора “Звездин Меси” неће напустити “Маракану” испод те цифре.

Споменуо је Терзић и стање у Партизану који је титулу најближи био у сезони 2021/22, гдје су на полусезони имали пет бодова више, али је на крају Црвена звезда подигла пехар.

“Били су на корак, али сам тада видио колико не познају фудбалски бизнис.Да смо били у обрнутој ситуацији, никада ја то не бих испустио. Очекивао сам да ће Партизан да се задужи пет милиона, да купи четири врхунска играча, да нас 'удави' на прољеће, преноси Б92.

Ми смо били под психолошким притиском, али они не знају да воде клуб...”, рекао је Терзић и додао: “Прибојавао сам се, да су имали Терзића, Терзић би то урадио. Задужио би се, довео би играче, отишао на десет поена разлике, био је дерби, то је осам бодова, на крају десет и идемо, квалификације за Лигу шампиона из четврте рунде и клуб се врати. Али, тада сам видио да они не знају да воде клуб, не разумију како се води велики клуб”.

Клуб из Хумске би ускоро требало да добије нову гарнитуру на челу са Расимом Љајићем.

“Партизан је велики клуб и изаћи ће из кризе, али велики клуб не смије да дозволи да му ривал седам година узима титулу. Биће јако тешко и Расиму Љајићу или било коме да стигне Звезду. То може да се деси, њима треба једна година да буду шампиони”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана