Терзић открио колики је буџет и највећа плата у Звезди

Г.С.
Терзић открио колики је буџет и највећа плата у Звезди

БЕОГРАД - Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић гостујући у емисји „Око“ на РТС открио је између осталог колики је буџет београдског клуба.

Уочи премијереног наступа Звезде у Лиги првака ове сезоне Терзић је открио и колика је највећа плата у Звезди, као и шта га људи често питају.

„Волео бих да све најбоље српско буде у Црвеној звезди. Ми често узмемо списак репрезентације гледамо ко би добро дошао у Звезди, ко? Често питају пријатељи, синови, питам ко је бољи да игра Звезда или репрезентација Србије. Волео бих да има више репрезентативца, али нама су најскупљи домаћи играчи, оне које ми желимо да доведемо. Лука Јовић и Филип Костић, видите им плате. То Звезда не може. Највећа плата коју Звезда може да да је 1.250.000 евра, то је горња граница. То је годишња плата за најплаћенијег играча. Доводићемо све боље и боље играче, полако“, рекао је Терзић и открио буџет клуба који је далеко изнад просјека у региону.

Па је наставио.

„Ускоро ће Звезда моћи да плаћа по два или два и по милиона. Овакво такмичење морате да улажете, ја сам овде 11. сезону, кад помислите како Звезда изгледа некад. Кад сам дошао 2014. имали смо буџет 8.000.000 евра и то смо враћали за дугове. Нама је потребно 65.000.000 евра годишње за овај тим који имамо“, казао је Терзић, откривши са колико новца Београђани располажу ове сезоне.

Подсјећамо, меч Црвене звезде и Бенфике на програму је данас од 18.45 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана