Терзић има поруку за „делије“ са свих српских страна

ГС
Терзић има поруку за „делије“ са свих српских страна

БЕОГРАД - Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић огласио се након првог меча плеј-офа за пласман у Лигу шампиона, коју је српски шампион синоћ изгубио од норвешког Боде Глимта резултатом 2:1

- Да будем сасвим искрен очекивао сам бољу игру Црвене звезде. Међутим, све приче о тешком гостовању у Бодеу су се испоставиле као тачне. Брза подлога њиховог терена је изазвала несигурност код наших играча. Али и поред свега у Београд се враћамо са активним резултатом. Имамо велику прилику да победом на препуној Маракани обезбедимо учешће у првом издању нове Лиге шампиона у њеном измењеном формату. Верујем да је свима јасно да то можемо и да је то оствариво. Верујем у наше играче и нашег тренера Милојевића. Много разлога имамо да верујемо. Али сам и сигуран да ће то бити много извесније и сигурније уз подршку свих наших навијача. Желим да позовем звездаше из свих крајева Србије, из Републике Српске, Црне Горе, Македоније, да Маракана у среду буде крцата и да подршком са трибина, вером и оптимизмом, понесу ову екипу која сигурно има квалитет, до Лиге шампиона. На Маракани су падали и много већи тимови и остваривани су успеси и када се чинило да то није могуће. Сада је итекако могуће и верујем да сви навијачи препознају тренутак да овом тиму који има велики квалитет, треба помоћ са трибина како би остварили још један велики успех и Црвеној звезди донели осам нових утакмица Лиге шампиона. Звездаши, дођите у среду да испишемо нову страницу Звездине историје. Верујемо да заједно можемо до нове Лиге шампиона. - рекао је генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.

Подсјећамо, фудбалери Црвене звезде поражени су синоћ од норвешког Боде Глимта резултатом 2:1 у првом мечу плеј-офа за пласман у Лигу шампиона.

Голове су постигли Оден Бјертфут у 52. и Исак Мата у 62. минуту, а за Звезду "резервиста" Огњен Мимовић у 75. минуту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана