Теодоровић својим головима донио три бода Раднику: Пресрећан сам због првенца

Дарко Драгичевић
Теодоровић својим головима донио три бода Раднику: Пресрећан сам због првенца

БИЈЕЉИНА - Данило Теодоровић је против Слоге показао сав свој нападачки таленат. Млади играч је са два гола донио веома важну побједу бијељинском тиму 2:1 који је тако изашао из резултатске кризе.

Теодоровић се сјајно снашао након корнера у 19. минуту, а затим је демонстрирао своју брзину и сналажљивост у 34. минуту када је побјегао чуварима и постигао још један гол. 

Сигурно је да ће ово много значити за даље наступе играча који је током каријере носио дресове између осталог Црвене звезде и Вождовца. 

- Сигурно је да ће ми голови пуно значити за наставак сезоне, али најбитније је да смо остварили веома важну побједу. Сваки пут кад сам добио шансу настојао сам да је максимално искористим и помогнем тиму да дође до доброг резултата. Саиграчи су до сада давали голове, а сад је дошао ред и на мене. Срећан сам због првенаца, добар рад у протеклом периоду је тако дошао на наплату. Надам се добрим партијама и головима и у наставку првенства, а најважније је да Радник остварује квалитетне резултате - рекао је Теодоровић.

Радник је одиграо одличан меч против Слоге, посебно у првом дијелу.

- Одиграли смо заиста квалитетан меч. Мислим да је прво полувријеме било најбоље откако сам у Раднику. Одлично смо затворили све прилазе свом голу, мислим да ривал није упутио ниједан ударац у оквир гола. На другој страни смо стварали шансе постигли смо два гола, а могли смо још који. На крају веома важна побједа након два пораза - додао је нападач.

Већ у петак слиједи дуел против Жељезничара на Грбавици.

- Показали смо и против Зрињског да можемо да одиграмо добро против најквалитетнијих екипа. Очекује нас пун стадион, лијепа атмосфера и надамо се доброј партији. Сигурно је да се не предајемо. Играмо веома дисциплиновано, можемо да угрозимо ривала из полуконтри и контри. И у Мостару смо у финишу могли до изједначења. Ова побједа нам је донијела додатно самопоуздање, идемо растерећено тако да се надамо најбољем - поручио је на крају Теодоровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана