Теодоровић покварио деби Јусуфбеговића

Д.Д.
Foto: Вања Радановић/ФК Радник

БИЈЕЉИНА – Радник је остварио веома значајну побједу у 10. колу Премијер лиге БиХ. Сјајни Данило Теодоровић је постигао два гола у побједи над добојском Слогом 2:1 и тако је покварио званични деби новог тренера Недима Јусуфбеговића.

Радник је током меча био пуно боља екипа посебно у првом дијелу када ривал није упутио ниједан ударац према голу Филипа Самуровића. Бијељински тим је на другој страни опасно пријетио из прекида.

Управо други прекид је био кобан по добојски клуб. Крајишник је убацио из корнера а у гужви се најбоље снашао Данило Теодоровић. Његов ударац је закачио неко од дефанзиваца Слоге, па је лопта промијенила смјер и преварила голмана Бојана Павловића. Био је то првенац младог играча у  Премијер лиги БиХ ове сезоне.

Теодоровић је затим показао колико ће да буде опасан у ситуацијама кад има простора за контру. У 34. минуту је побјегао својим чуварима и након тога је још једном затресао мрежу гостујућег тима. Слога у првом дијелу није упутила ниједан ударац у оквир гола.

Радник је након тога нааставио да напада и пријетио је опет из прекида. Покушао је Дамјан Крајишник из слободног удараца а затим и из контре. У 76.минуту домаћи тим је остао са играчем мање. Небојша Гаврић је оборио Дејана Видића као посљедњи играч одбране и зарадио је директан црвени картон. Слога није успјела да реализује слободан ударац јер је Дамир Садиковић погодио свог играча, па није било опасности по гол Самуровића.

Тек у финишу  Слога је успјела да опасније запријети домаћем тиму, али се резултат није мијењао све до судијске надокнаде . Најбоље се у шеснаестерцу снашао Дејан Видић који је смањио резултат.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана